Roermond reist samen naar de Klimaatmars 2021

Carolien Caspers
donderdag 21 oktober 2021
Als je het leuk lijkt om vanuit treinstation Roermond samen te reizen naar Amsterdam voor de klimaatmars 2021 meld je dan even op de fb pagina of bij mij of Haiko!
Eventueel kunnen diegenen die dat willen ook onderling groepstickets regelen, waardoor de kosten een stuk lager worden.

In Amsterdam zelf kun je samen lopen met andere Roermondenaren (en omgeving) of je aansluiten bij een ander blok.

Details over de precieze vertrektijd en locatie in Amsterdam komen nog op de fb pagina (die informatie kun je ook zien zonder facebook te hebben). De klimaatmars begint om 13u vanuit een nu nog onbekende locatie in amsterdam (afhankelijk van het aantal geschatte deelnemers). Wij willen er wel iets eerder zijn, dus waarschijnlijk de trein van 10.00 of 10.30.

Waarom naar de klimaatmars?
De wetenschap is luid en duidelijk: de huidige klimaatcrisis vormt een immense bedreiging voor mensen in het hier en nu. Grootschalige actie is nodig voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Daarom gaan we zaterdag 6 november de straat op. Jij bent hierbij onmisbaar! Samen bewegen we ons kabinet tot actie. Dus kom naar Amsterdam en doe mee. #Klimaatmars

Wanneer: 06.11.2021, 10:00u - 17:00u
Meer informatie: fb.me
Locatie: Amsterdam
Kosten: treinkaartjeReactie(s)


Janneke Postulart zei op 25-10-2021 om 19:21 uur
Ik denk dat ik wel meereis, maar ik denk dat ik amper kan meelopen. Ik moet rond 14-14.30 uur elders zijn in Amsterdam. Aangezien ik niet bij de groep kan blijven heeft het denk ik geen nut als ik meedoe met een groepsticket.


Regina Buijze zei op 03-11-2021 om 18:27 uur
Wij wilden gaan, maar omdat mijn man nog herstellende is van een griepje, zien we ervan af. Veel succes voor wie wel gaat!

Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Om je vingers bij af te likken
De gezichten achter het impactgesprek 12 mei
Kledingruil Roermond-Roerdalen bestaat 1 jaar!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!