Samen leren zelf-organiseren / samen oefenen met organiseren van onderop

Joost Geraets
zaterdag 2 december 2023
Wil je duurzaam leren samen werken- en organiseren?

In deze sessie gaan we, met Sociocratie als basis, samen oefenen met het organiseren van onderop, via verschillende werkvormen die we (Joost en Carolien) zijn tegengekomen in de organisaties of werkgroepjes waarin wij actief zijn.

Iedereen is welkom en kan meedoen. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig!

- aanmelden - Het is voor ons heel fijn als we weten wie er komt. Laat het een van de organisatoren weten (Joost of Carolien) of meld je hieronder aan.

Er volgt geen herinneringsmail meer. -


Ben je actief in een werkgroepje of (vrijwilligers)organisatie, ben je nieuwsgierig naar andere manieren van samenwerken van onderop of wil je ervaren hoe je samen impactvolle activiteiten of acties kunt organiseren? Dan is deze activiteit iets voor jou !


--- Deze sessie is onderdeel van meerdere sessies rondom verbinden samenwerken. Waarom organiseren we - Renata, Joost, Carolien en ilse - sessies rondom verbindend samenwerken? Op de eerste plaats omdat we zelf verbindend samenwerken leuk en fijn vinden om te doen. Ook laten we jou er graag kennis mee maken! Zelf oefenen we ook nog steeds. We denken én voelen dat dat verbindend samenwerken ons kan helpen met het samen bewegen naar een duurzame toekomst voor ons mensen, de dieren om ons heen, de natuur, voor onze aarde, kortom voor elkaar ♡ ---

Wanneer: 12.12.2023, 19:00u - 21:15u
Locatie: De Groene Transformator
Aanmelden: Aanmelden voor deze oefensessie


Aanmelden voor dit evenement

Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!