Terugblik Omwentelaars 2021

De Omwentelaars
woensdag 24 november 2021, door Janneke Postulart
Wow. Wat hebben we enorm veel bereikt afgelopen jaar! We organiseerden impactgesprekken, excursies en zwerfafval opruimacties. We deden mee met het klimaatalarm en peuk meuk. We onderzochten het duurzaam geld uitgeven, het lokale micro avontuur, tiny wonen, hoe we van afval weer een grondstof maken, de warmtetransitie, circulaire economie, onze relatie ten opzichte van dieren, hoe we communiceren en een aantal aspecten van water. Ook werd het eerste initiatief opgezet; de ketting kledingruil in Roermond en Roerdalen.

Maar bovenal was het een jaar van verbinding, samen in gesprek gaan ongeacht je achtergrond. Het was een jaar van samenwerken en het was een jaar van roeien met de riemen die we hebben. Onze dank is groot aan al die Omwentelaars die het mede mogelijk hebben gemaakt, zoals het coördineren, organiseren, presenteren en komen opdagen tijdens bijeenkomsten. Zonder jullie was dit nooit gelukt.

De komende tijden zijn weer onzeker wat betreft de bijeenkomsten. De afgelopen twee jaar hebben we elkaar laten zien dat we wel weer een weg vinden, en dat gaan we ook in 2022 weer doen! Jullie zijn top, nogmaals dank!


Reactie(s)


Ludo Simons zei op 24-11-2021 om 08:23 uur
Mooi gemaakt! Leuke compositie, er is toch veel gebeurt


Janneke Postulart zei op 24-11-2021 om 12:00 uur
Ja dat viel mij ook op onder het maken! Trots op wat we met z’n alle gedaan hebben.

Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Om je vingers bij af te likken
De gezichten achter het impactgesprek 12 mei
Kledingruil Roermond-Roerdalen bestaat 1 jaar!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!