Tweede impactgespreksavond over de Energietransitie

Floris Mokveld
woensdag 8 april 2020
Door de Covid-19 crisis werd de tweede avond noodgedwongen online gedaan. Via Zoom konden mensen deelnemen. We waren best benieuwd hoeveel mensen op dit moment emotioneel tijd hebben om online met elkaar te vergaderen/bij elkaar te komen. Hopelijk kunnen we een volgende keer elkaar weer in de Graasj ontmoeten maar voor dit moment was de opkomst best goed en werden er zinvolle dingen uitgewisseld. Voor degenen die niet aanwezig konden zijn is er de opname van de meeting die je via Youtube kunt bekijken. Je kunt ook de powerpoint in PDF formaat bekijken.

Aan het begin van de meeting (niet op video) constateerden we met elkaar dat de eerste impactgespreksavond van de Omwentelaars die bezocht werd door ruim 40 mensen ook online veel respons heeft gekregen. 20 mensen hebben zich al aangemeld en dat aantal groeide na gisteren weer verder.

Floris presenteerde zijn tocht in de afgelopen 15 jaar naar steeds minder CO2 uitstoot en daarna werd met elkaar gedeeld wat er gerealiseerd is door anderen en wat ons tegenhoudt. Een mooie discussie ontspon zich. Binnenkort volgt een poll voor de inhoud van de derde avond in mei.

Bijlage (klik om te downloaden):

Reactie(s)


Guido Beusen zei op 08-04-2020 om 21:48 uur
Het was een geslaagde online bijeenkomst. Werkte echt veel beter dan ik had gedacht! Leuk om ze toch actief te blijven. Echt super om te zien dat er zoveel interesse is voor de Omwentelaars.

Dank voor dit mooie initiatief waar de tijd nu zeker voor gekomen is!


Janneke Postulart zei op 09-04-2020 om 15:33 uur
Ik vond het ook een geslaagde avond. Onder andere doordat we verschillende soorten inzichten te horen hebben gekregen en de diversiteit aan oplossingen met verschillende budgetten.

Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Word jij onze nieuwe penningmeester?
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!